Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,6335 34,6959
Dolar32,2472 32,3053
Riyal 8,5981 8,6136
02 Mayıs 2024, Pazartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
Gürol ÖZTÜRK
İYİKİ VARSINIZ
1 Subat 2022, Salı  12:52 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEŞEKKÜRLER EREĞLİ CUMHURİYET SAVCIM SAYIN İSMAİL  ÖZKARCI.

Sevgili dostlarım. Sayın savcıma neden teşekkür mesajı yayınladım önce bunu sizlerle muhakkak paylaşmam lazım.

Bundan 14 yıl öncesine gitmek istiyorum.

Fetö organize suç örgüt ile ilgili, bilgi birikimim ve çok okumam nedeni ile, Fetö”nün, ülkem için bir tehdit unsuru olduğunu medya67 gazetemizdeki köşe yazılarımda,Game Ower 1-Game Ower 2- ve Oyun bitti makalelerimde köşeme almıştım.

Konu hakkında bilgi birikimim ve  hakimiyetim ise, 1986-yılında Burdur”da vatani görevimi yaparken tesadüfen gördüğüm bir İngiliz Ajanının emeklilik  günlerinde yazmış olduğu kitapla netleşmişti.

Kısaca kitapta islami şemsiye altında dini yapılandırmalarla ülke yönetiminin nasıl ele geçirilip, ülkenin yabancı istihbaratların bu şemsiye yapısı ile ülke yönetimini ele geçirildiği anlatılıyordu.

Asker dönüşü, bu yapıyı tam incelediğimde ise, kitapta yazılanlarla, Türkiye”mdeki uygulamaların tıpatıp aynı olduğunu ve bu vesile ile devletin nasıl ele geçirildiğini açık ve net belirtmiştim.

Hatta bu yapının (fetö) Ülkemdeki tüm siyasi partilere çöreklendiğini yazmıştım.

Bu köşe yazılarım ve FETÖ ile ilgili yaptığım haberlerden sonra sık sık uyarılar alıp, eften püften sebeplerden dolayı mahkemeye verilmiştim. Mahkeme Hakimi daha mahkeme başlamadan bana hitaben “O SENMİSİN DEMESİ” ceza alacağımın kanıtı niteliğinde idi. Bana iki kez ceza veren hakim, 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrası fetöden tutuklanmıştı.

İşin ilginç yanı ise, hain darbe sonrasında Alaplı Cumhuriyet Başsavcısına çıkarak yediğim cezaların (fetö)den dolayı olduğunu belirtip incelenmenmesini talep etmiştim. 

Dosyayı inceleyen savcım, bana hitaben, Gürol bey, bu haberlerinden dolayı sana ceza değil ödül verilmesi gerekirdi demesi idi. (Ceza kesin olduğundan itiraz hakkım bile alınmış) dedi savcım.

Hatta; O aralar, polis tarafından darp bile edilmiştim.

O aralar polis gördüğümde yolumu bile değiştirmeye başlamıştım.

Her neyse işin bu tarafı geçmişte kaldı.

Ereğli ilçede geçen haftalarda Gülüç mevkisinde radara girmişim, ehliyeti yanıma almayı unutmuşum. Yapılan sorguda ehliyetim vardı. Ve bana ehliyeti taşımamaktan ceza yazılmıştı. Bende bunu biraz sert olarak haber yapmıştım.

Polis dostumuz bu haberimi hakaret kabul ederek benim hakkımda şikayette bulundu. Ve yapılan tahkikat neticesinde benimde savunmam alındı. 

Ereğli Cumhuriyet Savcımız Sayın İsmail Özkarcı dosyayı inceledikten sonra verdiği kararda hakaret unsuru olmadığından kovuşturmaya gerek olmadığına karar verilmiş.

İnanın arkadaşlar;

Bu dava(fetö) nün aktif olduğu zamanda olsa kesin yargılanıp bana ceza verilirdi. Çünkü (FETÖ) tarafından mimlenmiş biri idim. Ondan dolayıdır ki; Adli davalarda uzun süredir bir korku içinde yaşıyorum.

İyi ki; sağduyu hakim ve savcılarımız adaleti temsil noktasında görevdeler. Ben bu sebepten dolayı, yüzünü bile görmediğim, şahsen tanımadığım bu savcıma kamuoyundan TEŞEKKÜR etmeyi bir borç biliyorum. İyiki varsınız.

Gürol Öztürk

Gürses Haber Gen. Yay. Yön. Alaplı

 

 

 

Bu haber 545 kez okunmuştur.
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS