Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8255 34,8882
Dolar32,4527 32,5111
Riyal 8,6526 8,6682
27 Nisan 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
ÖZTÜRK, AŞ EVİ KURACAĞIZ
Öztürk'ten dev projeler
06 Subat 2024, Cuma  15:57 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

ÖZTÜRK PROJELERİNİ AÇIKLADI.

Alaplı MHP Belediye Başkan adayı İsmail Öztürk, 02/02/2024- Cuma günü MHP Alaplı İlçe Teşkilat binasında Alaplı halkına Başkan olup göreve geldiği takdirde yapacaklarının müjdesini verdi.

Parti Teşkilatındaki Aday Tanıtım toplantısına, Zonguldak MHP İL Başkanı Mustafa Öztürk ve bazı il yönetim kurulu üyeleri, Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay, Ülkü ocağı Alaplı İlçe Başkanı Hasan Ören, İl Genel Meclisi Aday adayları, Orhan Yener, İsmail Ünlü, Alaplı MHP İlçe yönetimi idarecileri, yoğun bir halk katılımı vardı.

İlk önce ; Alaplı MHP İlçe Başkanı Erol Oktay konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, sosyal medyada çıkan haberlere itibar edilmemesini ve bunlara cevap vermeyeceğini ifade ederek, bizler ilçe yönetimi olarak, Teşkilatçılık sorumluluğu bilincinde hareket etmeye devam edeceğiz dedi. Oktay; Bize görev verilir, bizde bunun bilinci ve sorumluluğunda hareket ederiz, Parti Genel Merkezimiz ve İl yönetiminin direktifleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” Dedi.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ise, Ülke genelinde MHP’nin elinde bulunan belediyelerin 1 kuruş borcu olmadığını, ve MHP’nin elinde bulunan belediyelerin, hizmet konusunda örnek belediyecilik yaptığını ifade ettiği konuşmasında, İnşallah Alaplı İlçeyi kazandıkları takdirde bu kervana Alaplı’yı katacaklarını, değişimin halka nasıl yarayacağının görüleceğini ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde el ele vererek Alaplı İlçede 3 hilalı dalgalandıracaklarını ve buna güvenin tam olduğunu ifade ett.

 

MHP Alaplı Belediye Başkanı Adayı İsmail Öztürk’te tanıtım toplantısında verdiği müjdelerle adeta Alaplı halkına belediyeciliğin destanını yazacaklarını ima etti.

ÖZTÜRK’TEN İDDİALI PROJE.

Halkın adamı olmak halka hizmet etmekle olur, görev Alaplı Halkı tarafından kendisini verildiği taktirde, en kısa sürede Alaplı İlçede “HALK EKMEK FABRİKASI”nı kurarak, fakir fukaranın 5 tlden ekmek yemesini sağlayacağız.

KENTSEL KALKINMADAN DA BAHSEDEN ÖZTÜRK.

İlçede üretim çeşitliliğini artırıcı çalışmaların hemen başlayacağını, Ev kadınlarının becerilerine göre çeşitli iş kollarında üretim alanlarını artırıcı çalışmalara hemen başlanılacağını anlattı.

ÖZTÜRK’TEN 1000 KONUT MÜJDESİ.

Alaplı ilçede TOKİ’ye 100 konut yapacak arsa temin edilemedi. Bu proje başka yere kaydı. Biz ekip olarak göreve gelirsek, 100 konu değil, 5 yıl içinde 1000(bin) konut yaptıracağıma sizler huzurunda Alaplı halkına müjde veriyorum dedi.

ÖZTÜRK’TEN; HİLAL KART MÜJDESİ.

İlçemizde göç var, bu göçü tersine döndürmek asıl aslı işimiz ve görevimiz. Alaplı İlçemizden göç edip, Türkiye’nin değişik kentlerinde hayatına devam eden 50.000(elli bin) vatandışımız var. Neden göç veriyor Alaplı, şehrin ekonomik kalkınasına neşter vuracak projelerimizde hazır.

Örneğin; Hilal kartla geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza gıda, giyim, temini yapacağız. Bunları yaparken hiçbir vatandaşımızı da teşhir etmeden gönül okşayıcı çalışmalar yapacağız dedi.

ÖZTÜRK’TEN AŞ EVİ PROJESİ.

Alaplı ilçede karnı aç gezen, imkansızlıktan akşam evinde ne yiyebilirim düşünen yüzlerce aile var. AŞ EVİ projemizle bunlara ulaşacağız. Bu konuda hiçbir polemiğe yer vermeden gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaşacağız. Bundan Alaplı halkımız emin olsun. Bunla ilgili mutlaka “VAKIF KURACAĞIZ”dedi.

TIR PARKI;

Şehrin en güzel ve güzide yerleri şehre giriş yerleridir.

Tutup ta şehrin girişine, sahil şeridine “TIR” parkı yaparsan olmaz. Burada balıkçı ve et lokantaları olması gerekiyor. Şehirden transit geçenler için bu alan mükemmel bir yer, bu konuda markalaşmış firmalarımız var. Bunların önünü açmak şarttır dedi. TIR parkının yapılacak çok alan olduğunu ifade eden Öztürk, Eğer alan sorunumuz varsa, Alaplı ilçeye yakın köylerin belediye dahil edilip, yeni alanların çok rahat çıkabileceğini ifade eden Öztürk, destek Alaplı halkından hizmet benden. Alaplı sevdalısıyım demekle bu işlerin olmayacağını ifade eden Öztürk, Şehre hizmet etmenin ileriyi gören yöneticilerle olacağını ifade ederek, Konuş dur, Alaplı sevdamız falan diye, icraat olmadıktan sonra boş kelamlarla zaman geçirme zamanı şimdi değildir dedi.

Öztürk konuşmasının sonunda ise, halkımız bize yetki verdiğinde hayal bile edilemeyen işlerin nasıl yapıldığını görecekler. Projeleri ile Alaplı ilçede nasıl değişim yaşandığına Alaplı ilçede yaşayan şahit olacak dedi.

HABER: Gürol Öztürk

Foto: Hüseyin Orhan.

 

 

 



Bu haber 102 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Öyle bir günden sakının ki, onda (o günde) Allah'a döndürüleceksiniz; sonra herkese kazandığı (amellerin karşılığı) tam olarak verilecek ve onlar haksızlığa uğratılmayacaklardır.

BAKARA 281
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS