Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9265 34,9894
Dolar32,1940 32,2520
Riyal 8,5842 8,5996
18 Mayıs 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Muhtar Öztürk, "hizmete devam"
TEK MUHTARLIK MOLLABEY'DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI
03 Nisan 2013, Salı  16:00 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

Alaplı İlçesi Mollabey yerleşkesinin tek muhtarlık onayından çıkmasından sonra, Alaplı Kaymakam’ı Yıldıran Malğaç tarafından geçici görevlendirme ile Muhtar olarak atanan Dernek Başkanı Erol Öztürk Mollabey yerleşkesinde çalışmalara başladı. İlk olarak Mollabey mahalle aralarında bulunan çöp ve moloz yığınlarının temizleme çalışmaları yapılıyor.

Muhtar Erol Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Mollabey’in tek muhtarlık olmasından sonra değerli büyüğümüz Alaplı Kaymakamımız Sayın Yıldıran Malğaç atama ile şahsımı geçici muhtar olarak görevlendirdi. Değerli büyüğümüz, Sayın Alaplı Kaymakamımız Yıldıran Malğaç’a şahsıma ve dernek üyelerimize göstermiş olduğu güvenden dolayı en samimi teşekkürlerimizi basın yolu ile bir kaz daha arz etmek istiyorum.

Mollabey’e hizmetlerimiz dernek olarak devam ediyordu. Derneklerin muhtarlığa bakarak iş yaptırma görevi daha az. Mollabey’in tek muhtarlık çatısı altında oluşmasında en büyük emek yine Alaplı Kaymakamımız Sayın Yıldıran Malğaç’ındır. Biz muhtarlık olarak arkadaşlarımızla birlikte Mollabeye güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir.

Yıllardır oluşan moloz ve çöp yığınları mevcuttu. Bunları kaldırmaya başladık. Mahalle aralarına parke çalışmalarımızı en kısa zaman içinde yapmaya çalışacağız.

Sayın Kaymakamımız Yıldıran Malğaç Mollabey Alaplı için kıymetli bir değerdir. İş yapmak isteyen ve istekleri halk için makul bulunan, her olumlu çalışmada bizlere yol göstermekte ve yardımcı olmaktadır.

Bu şekilde sorunları kısa bir zaman içinde çözmek ise bizim çalışmamıza bağlıdır. Bizde bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

GÜRSES HABER



Bu haber 1871 kez okunmuştur.
Haberler
YASA DIŞI BAHİS OYNAYANADA PARA CEZASI VAR.
ÇEVRECİLER NEREDE?
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS