Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9265 34,9894
Dolar32,1940 32,2520
Riyal 8,5842 8,5996
18 Mayıs 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Alaplı merkez camisinde cenaze namazı kılındı
Gazi arkadaşları göz yaşı döktü.
26 Mart 2013, Salı  15:38 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaplı Temsilcisi Kıbrıs Gazisi İsmet Sönmez yaşamını yitirdi. Sönmez için Alaplı Merkez Cami önünde cenaze töreni düzenlendi. 


Uzun zamandan beri yakalandığı rahatsızlığı yenemeyen ve son olarak Ankara GATA´ya götürülen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaplı Temsilcisi Kıbrıs Gazisi İsmet Sönmez burada yapılan bir haftalık tedavinin ardından evine getirilmişti.

Evinde yaşama gözlerini kapayan gazi İsmet Sönmez için Alaplı Merkez Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Askeri araç ile cenaze tören alanına getirilen Sönmez’in cenazesi musallaya alındı. Askerlerin nöbet tuttuğu cenazenin başına gelen çocukları Cem ve Cemil Sönmez kardeşler taziyeleri kabul etti. İsmet Sönmez’in torunları Batuhan Furkan Miray ve Muhammet’de dedelerinin tabutu başında babaları ile birlikte bekledi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaplı Temsilcisi Kıbrıs Gazisi İsmet Sönmez’in oğlu Cem Sönmez babasının yakalandığı amansız hastalığı yenemediğini ve geç teşhis edildiği için hayatını kaybettiğini söyledi.

Kıbrıs gazisinin diğer oğlu Cemil ise babasının herkesin yardımına koşmaya çalıştığını ve herkes tarafından sevildiğini söyledi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Temsilcisi Temek Şahin’ de arkadaşları İsmet Sönmez’i unutmayacaklarını söyledi.

Kılınan cenaze namazının ardından İsmet Sönmez’in cenazesi askeri araca alındıktan sonra 690 Evler Mezarlığı´nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Alaplı Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Emre Balcı, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaplı ve Ereğli temsilcilik üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, çocukları ve yakınları katıldı.






Bu haber 2924 kez okunmuştur.
Haberler
YASA DIŞI BAHİS OYNAYANADA PARA CEZASI VAR.
ÇEVRECİLER NEREDE?
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS