Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9265 34,9894
Dolar32,1940 32,2520
Riyal 8,5842 8,5996
19 Mayıs 2024, Pazar
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Seccadeler Belediyeden
Seccadeler, camilere teslim edilecek
21 Mart 2013, Perşembe  18:14 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı
Zonguldak Ereğli Belediyesi tarafından hazırlanan özel seccadelerle cuma namazında beton ya da karton üzerinde namaz kılma sıkıntısını ortadan kaldıracak.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçe merkezindeki camilerde özellikle cuma namazlarında cami çevresinde namaz kılmak zorunda kalan vatandaşların kullanacakları seccadeleri bu hafta camilere teslim edeceklerini bildirdi. Başkan Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcı, Nezih Anıl ve daire müdürleri ile birlikte, özel olarak hazırlatılan seccadelerin camilerde nereye konulacağını belirlemek amacıyla incelemelerde bulundu.

Başkan Posbıyık, yaptığı açıklamada, bin adet seccade hazırlattıklarını ifade ederek şu bilgileri verdi: “Hazırlanan seccadeler özellikle, vatandaşlarımızın cuma namazlarında camilerin dışında ibadet etmek zorunda kaldıkları Orta Cami, Ali Molla, İsmail Ağa, İskele ve Hatip camilerinde kullanılacak. Bilindiği gibi Belediyemiz bünyesinde Mezarlıklar Müdürlüğü kurulmasının ardından bu yönde sosyal projelerimize hız vermiştik. Cemaatin karton üzerinde namaz kılmaya mecbur kalmaması için bir proje geliştirdik. Camilerimiz için özel seccadeler yaptırdık. Yağmurdan, güneşten etkilenmeyecek seccadeleri, camilerimize yerleştireceğiz. Cuma günleri namazlarını cami dışında kılacak kişiler, seccadelerini görevlilerden alacak, namazını kıldıktan sonra da teslim edecekler."

Karadeniz Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı ise bu yöndeki çalışmaların çok önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.
HABER-FOTO-SİNAN KABATEPE


Bu haber 1802 kez okunmuştur.
Haberler
YASA DIŞI BAHİS OYNAYANADA PARA CEZASI VAR.
ÇEVRECİLER NEREDE?
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS