Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9265 34,9894
Dolar32,1940 32,2520
Riyal 8,5842 8,5996
19 Mayıs 2024, Pazar
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
"O KİŞİNİN YERİNE KENDİMİ KOYDUM"
İnsalık ölmedi!
11 Mart 2013, Pazartesi  12:15 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı
Zonguldak Ereğli´de yaşayan Sevgi Öztürk (35) akraba ziyareti için gittiği Çorlu dönüşünde, İstanbul Bayrampaşa otogarında bulduğu ve içinde 700 dolar olan çantayı sahibine teslim etti.

Cüzdanı bulduktan sonra sahibini aradığını dile getiren genç kadın, içinde herhangi bir kimlik ya da adres bulunmayan cüzdanı görevlilerin emanete bırakmasını söylemelerine rağmen, firma görevlilerine telefon numarasını bırakarak Ereğli´ye döndü. Kısa süre sonra cüzdan sahibinin kendisini aradığını söyleyen genç kadın, cüzdan sahibi ile yaptığı görüşme sonrasında cüzdanın sahibine ulaşması için otobüs terminaline giderek cüzdanı sahibine gönderdi.

Sevgi Öztürk, cüzdanı bulduktan sonra sahibine ulaşmak için numarasını bıraktığını ve içindeki parayı sahibine teslim ettiği için mutlu olduğunu ifade etti. Öztürk, şöyle dedi: "Ben İstanbul Bayrampaşa garajında beklerken yerde cüzdan buldum. İçine baktığımda bir miktar para vardı. Parayı saymadım. Orada bir yetkiliye ulaşmaya çalıştım. Bana orada cüzdanı emanete bırakmamı söylediler. İçinde cüzdan veya kime ait olduğunu gösteren bir şey olmadığı için emaneti kendi üzerime aldım. Cüzdanı bulduğum yazıhaneye de telefon numaramı bıraktım. Cüzdanı kaybeden kişinin benim numaramdan bana ulaşmasını bekledim. Bugün beni aradılar. Ben de parayı yerine teslim ettim."

"PARANIN SAHİBİ İHTİYACI OLAN BİRİSİYMİŞ"

Cüzdanın sahibinin Tekirdağ´da olduğunu ifade eden Öztürk, "Para Tekirdağ´dan İstanbul´a tedavi için gelen özürlü bir bayana aitmiş. Para daha doğrusu o bayanın yanında çalışan kişinin emeğiymiş. Ben rabbimin izniyle görevimi tamamladım. Bu, benim başıma gelen üçüncü olay. Bir keresinde dolmuşta telefon bulmuştum. Telefonun sahibini bularak emaneti teslim ettim. Küçük yaştayken içi dolu bir cüzdan bulmuş ve onu da sahibini bularak teslim ettim. Allah, kimsenin kuruşunu yemeyi nasip etmesin." dedi.

"O KİŞİNİN YERİNE KENDİMİ KOYDUM"

Parasını kaybeden kişinin yerine kendini koyduğunu ve bu durumda neler yaşadığını az çok tahmin ettiğini ifade eden Öztürk, "Mutluyum. O kişin yerine ben kendimi koydum. İnsan bugün bir lirasını kaybetse bile üzülürken, içinde büyük meblağ olan parayı kaybedince çok üzülmüşlerdir. Ben Müslümanım elhamdülillah diyen herkesin yerine getirmesi gereken bir görevi yerine getirdim." diye konuştu.
CİHAN HABER


Bu haber 1337 kez okunmuştur.
Haberler
YASA DIŞI BAHİS OYNAYANADA PARA CEZASI VAR.
ÇEVRECİLER NEREDE?
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS