Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8255 34,8882
Dolar32,4527 32,5111
Riyal 8,6526 8,6682
27 Nisan 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
şaşkınlık içinde
Doğduğunu bilmiyor ki; öldüğünü ispat etsin
15 Temmuz 2022, Cuma  19:06 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

İlginç doğum ve ölüm.

Ela tepe  17/04/2014de ist. Doğuyor. 15/09/2015 van çaldıranda ölüyor.

İstanbul hastanede doğduğunda dursun tepe adına nufüsa geçiyor.

İddiaya göre, Çocuk doğmadan önce hamile olduğunu iddia eden şerife t. Eşi, dursun tepeyi bırakıp başka kocaya gidiyor.

Resmi boşanma olmadan çocuk doğuyor. Ve çocuk dursun tepe adına İstanbul pendik hastanesinde kayıtlara dursun tepeden olma şerife t.den doğma olarak kayıtlara anne ş.t tarafından geçiriliyor.

Nikahlı olduğu içinde nüfus dairesi, annenin beyanına göre dursun- şerife kızı olarak ela kayıtlara geçiyor.

ama bir yıl sonra anne van çaldıran ilçesinden biri ile evleniyor.

burada ela ölüyor. İşte süprizler bundan sonra başlıyor. Dursun tepe yaşamayan kızının öldüğünü bir türlü ispat edemiyor. Nüfusta dursun tepe kızı olarak görülen ela tepe hala yaşıyor görülüyor.  Ama 7 yıl önce ölen ela tepe hala yaşıyor ve dursun tepe kızı olarak nüfus kayıtlarında yaşıyor gözüküyor. Dursun tepe konu ile ilgili olarak gazetemize şunları ifade etti.

 

“Eşim şerife benden resmi boşanmadan önce beni 2013 yılında terk etti.  2013 yılının 12 ayında resmi boşanmadan, eşim tarafından evden kovuldum. Bende memleketim Zonguldak ili Alaplı İlçesi Bektaşlı köyündeki evime geldim. Aradan bir süre sonra eski eşimin hamile olduğunu öğrendim. Daha sonra kız çocuğu ela doğmuş. Ve kayıtlara benim babası olduğum olarak geçilmiş. Ben bu olayı bilahare sonradan öğrendim. Ve ayrıldığım eski eşim, kız çocuğunun babası olarak beni nüfus kaydına yazdırmış. Daha sonra Van Çaldıran ilçesine kocaya giden eski eşim, burada ela’nın öldüğünü ifade ediyor. Ve orada nüfusa bildirildiğini beyan ediyor. Ama ne hikmetse ölen çocuk Ela hala nüfusta üzerimde görülüyor. Birkaç kez nüfusa giderek bu çocuğun öldüğünü ifade etmeme rağmen bende ölüm raporu talep edildi. Ben zaten bu olayın sonradan farkına vardığım halde, öldüğünü bir türlü ispat edemiyorum. Eski eşim van çaldıran ilçesinde ela’nın öldüğünü ve resmi belgeleri oradaki nüfus müdürlüğüne teslim ettiğini ifade ediyor. Ela’yı üzerimde kayıttan düşürmek için başvurmadığım yer kalmadı. Ben doğduğunu bile sonradan öğrendiğim kızımın, öldüğünü ispat edemem ki. Kaldı ki, Van’ın Çaldıran ilçesinde ölmüş. Bu mümkün değil, oraya gidip kayıtları çıkarabilmem. Üzerimde doğduğunu, yaşadığını bile bilmediğim bir kız evladı kayıtlı, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana avukat tut, mahkeme aç, düşür diye akıl veriliyor. Benim bırakın avukat tutacak parayı denkleştirmeyi, günlük yiyeceğimi bile zor karşılıyorum, şaka gibi bir durum ortada. Yetkililerden yardım bekliyorum dedi.

FOTO-HABER- Gürol Öztürk

 



Bu haber 649 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Öyle bir günden sakının ki, onda (o günde) Allah'a döndürüleceksiniz; sonra herkese kazandığı (amellerin karşılığı) tam olarak verilecek ve onlar haksızlığa uğratılmayacaklardır.

BAKARA 281
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS