Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8231 34,8859
Dolar32,4747 32,5332
Riyal 8,6585 8,6741
26 Nisan 2024, Cuma
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
ÖZLEM ÖYLE BİR İŞ YAPTI Kİ..
Arslan Alaplı ilçede kimse aç kalmasın dedi
17 Haziran 2018, Pazar  19:21 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

YENİLENEN HİZMET ANLAYIŞI VE FİYATLARI İLE BİR İLK’KE İMZA ATACAK!

Alaplı İlçesinin Yemek sektöründe 1980 yılından beri Alaplı Halkına hizmet veren ÖZLEM YEMEK, yenilenen yüzü ve uygun yemek fiyatları ile yeni bir değişime imza atıyor!

Daralan sektörde uygun yemek fiyatları ile ön plana çıkma girişimini başlatan ÖZLEM YEMEK sahibi Ahmet Arslan, gazetemize firmasının yeni hizmet anlayışını şu şekilde anlattı!

Ahmet Arslan “ 1980 yılından itibaren Alaplı ilçemiz başta olmak üzere tüm köylerimize yemek sektöründe hizmet verdik. Ve hizmetimize devam ediyoruz. Köylerimizde düğün, nişan, hac, umre ve mevlit yemeklerimizi profesyonel kadromuzla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak verdik vede vermeye devam ediyoruz. İlçe merkezi Kılburnu mevkiiinde işletmesine devam ettiğimiz ÖZLEM YEMEK lokantamızda farklı bir formatla bayram sonu hizmetimize devam edeceğiz. Ramazan öncesi lokantamızda 5 garson çalışıyordu. Bunlarda müşterilerimizin yiyeceği yemeğin maliyetine etki ediyordu. Şimdi self servis ile garson olayını kaldırdık. Müşterilerimiz otobüs mola yerlerinde ki uygulama gibi yemeklerini kendiler alacaklar ve kasaya gidip ücretini ödeyecekler. Bu şekilde maliyetlerde önemli bir düşüş meydana gelecek. Biz firma olarak maliyet düşüşünü direk yemek fiyatlarına yansıtma kararı aldık. Çok uygun fiyatlarla müşterilerimiz karınlarını doyuracaklar. Bizde sürümden kar etmeyi düşünüyoruz. Fiyat etiketlerini iş yerimizin girişine asarak müşteri daha içeri girmeden ne yiyecekse ona göre hesabını yapabilecek. Kaliteden ise asla taviz vermeyeceğiz. Bolu ilinden 2 baş aşçı firmamızda işe başladı. Bizim düşüncemiz vatandaşımızı en uygun fiyata doyurmaktır. İnşallah hayırlar vesile olur” Dedi.

FOTO- Muhittin ÖZTÜRK

HABER-Anıl ÖZTÜRK



Bu haber 1963 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
De ki: “Ey çok günah işleyerek kendi öz canlarına kötülük etmede ileri giden kullarım! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. Allah dilerse bütün günahları mağfiret eder. Çünkü O, gafur ve rahîmdir (çok affedicidir, merhamet ve ihsanı fazladır).

.
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS