Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8255 34,8882
Dolar32,4527 32,5111
Riyal 8,6526 8,6682
27 Nisan 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
NASIL MUTLU OLMAZ Kİ!
DOĞUM GÜNÜDE UMREYE GİTTİ!
22 Nisan 2017, Cumartesi  10:31 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

Alaplı İlçesi Yeni doğanlar köyü Hocamatlı Mahallesi sakinlerinden Erdemir emeklisi Muhterem Akman 20.04.2017 Perşembe günü doğum gününde iki mutluluğu birden yaşadı. 

Doğum gününde kutsal topraklara yolculuğa başlayan Akman gazetemize tarifi imkansız duygular içindeyim diyerek sözlerine şöyle devam etti. 

"Hayatımız hep çalışma içinde geçti. Doğum günü imiş falan bilmeden çoluk çocuk için çalıştık. Erdemir’den emekli olunca kendimi ibadete ve köy işlerine verdim. Hacca yazıldık sıramızı bekliyoruz. Hac öncesi umre yapma fikri aklıma geldi. Eşimle Umre gitmeye karar verdim ve yazıldık bu günde yolculuk nasip oldu. Evde akşam saatlerinde umreye yolculuk için hareket saatlerimizi beklerken bir anda ev halkı ışıkları kapattı, ne oluyor demeden mutfaktan mumlu doğum günü pastası geldi. 

Acaba evde kimin doğum günü var dedim kendi kendime, sonradan öğrendim ki benim doğum günüm için bana sürpriz hazırlanmış, öyle çok duygulandım ki anlatamam. İşte keyif bu, mutlu aile saadeti bu dedim içimden, inanılmaz bir duygu ile ve büyük bir moralle umre yolculuğuna başlamak ise bize nasip oldu. Rabbimin LEBBEYK diyerek bize çağırdığı kutsal mekanları ziyaret etmenin huzuru ve mutluluğu ile de  gidiyoruz" Dedi.

GÜRSES HABER



Bu haber 1667 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Öyle bir günden sakının ki, onda (o günde) Allah'a döndürüleceksiniz; sonra herkese kazandığı (amellerin karşılığı) tam olarak verilecek ve onlar haksızlığa uğratılmayacaklardır.

BAKARA 281
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS