Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8255 34,8882
Dolar32,4527 32,5111
Riyal 8,6526 8,6682
27 Nisan 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Cebinizde akrep varsa paranız cebinizde kalsın!
Cimri iseniz yardım etmeyin! Gönlü zengin cebi fakirseniz bir tuğlada siz koyun!
15 Kasim 2016, Salı  15:35 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

 

YAHUDİ YAPMAZ! O ZAMAN KİM YAPACAK?

Kaymakam Çağlar nezdinde Çağlayan Camisi için iş adamları ile Alaplı Belediye Kültür merkezinde toplantı yapıldı. Alaplı Kaymakam’ı Altuğ Çağlar organizesinde yapılan toplantıya, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Ticaret Odası Başkanı Recep Ocak, Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam, Çağlayan camisi yaptırma derneği Başkanı Şeref Türkoğlu dernek yönetim kurulu ve iş adamları katıldı.

Toplantı da yardım talebinde bulunuldu.

 

Ana tema ise ;

“CAMİLERİ YAPMAK MÜSLÜMANLARA NASİP OLUR”

Konu ile ilgili, gazetemiz genel yayın yön. Gürol Öztürk bir yazı kaleme aldı!

Sevgili okurlarımız!

Elbette biz Müslümanlar!
Elimizi taşın altına koymalıyız!
Alaplı ilçesi eski Pazar yeri mevkiinde bir cami inşaatına başlandı!

Bu caminin adı Çağlayan Camisi!

Ve bu cami faaliyete geçtiğinde Alaplı ilçesi şehir merkezinde ihtiyaç olan bir açığı kapatacak!
Alaplı şehir merkezi için elzem olan ve mutlaka yapılması gereken bu caminin yapımı için ilk kazma yaklaşık iki buçuk yıl önce vuruldu.

Ve Müslüman vatandaşlarımızın hayırları ile cami inşaatı devam ediyor!

Hepimizde biliyoruz ki; Bu tür dini eserleri yapabilmek ve önderlik etmek zor bir iştir.

Yeri geldiğinde bu işin hamalları kapı kapı gezerek yardım talebinde bulunurlar, yardım edenler eder, etmeyenlerde hemen bir kılıf bularak ne gerek vardı gibi sözleri söylerler.

İşte eseri meydana getirenlerin farkı burada yatar, boğaz içi köprüsü yapılırken buna ne gerek vardı, Japonları zengin ediyoruz boşuna diyen zihniyet, Fatih sultan köprüsü yapılırken de aynı şeyi söylüyordu, şu yakınlarda ise ne gerek vardı Yavuz Sultan Selim köprüsüne diyenler de hep yapılanı karşısında duruyorlar.

İşte bizim başlığımızda bunun için YAHUDİ YAPMAZ! KİM YAPACAK?

Elbette hayırsever Müslümanlar yapacak, yeri geldiğinde boğazından kısacak, yeri geldiğinde sigara içiyorsa bir paket sigara içmedim diyecek bu dini eserlerin meydana gelmesinde hepimizin elinden geldiğince katkısı olacak, buna asgari ücretle geçinmeye çalışan kardeşlerimizde dahil, onlar da zaten biz ne alıyoruz da yardım yapacağız demesinler, bir tuğlalarının olması bile amellerinin güzelliği olur, hepimiz biliyoruz ki;  ameller niyetlere göredir hadisi hepimiz için yapabileceğimiz bir işlerin olabileceğini bize yol gösterir.

 

Ben buradan il içindeki, ilçe içindeki il dışındaki ve bütün yurt dışındaki gurbetçi kardeşlerime, iş adamlarımıza seslenmek istiyorum, “ SİZLERİNDE BİR TUĞLASI OLSUN” mutlaka katkı yapabileceğiniz bir işler vardır diye seslenmek istiyorum.

Bu yazımı okuyup geçmeyin;

Bu yazıyı okuduktan sonra girin internet bankacılığınıza, gidin bir ATM’ye, gönlünüzden geçen ilk yardımı hemen aşağıdaki cami derneği hesap numarasına yatırın, gönlünüzden geçen ilk rakamı şeytana fırsat vermeden yatırın ki, şeytanın sizi alt etmesine izin vermeyin.

Haydi Zonguldak’lı hemşerilerim, haydi iş adamlarımız, haydi yurt dışındaki hemşerilerimiz 10-20- Euro ile ne olacak demeyin “DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUYOR” bunu aklınızdan çıkarmayın, günün birinde gurbetten Alaplı ilçeye yolunuz düştüğünde ve bu camide namaz kıldığınızda, kendi kendinize bende Gürol Öztürk’ün çağrısına kulak verdim ve bu camiye elimden geldiğince yardımım oldu deme keyfini birlikte yaşayalım.

Unutmayın ki; istesek te istemesek te bir gün kağıt parçası dediğimiz paraları biz bırakacağız, bırakmak zorunda kalacağız, şu kısacık ömür dediğimiz hayat dilimi içinde ahirette bol paramızla değil, yaptığımız yardım ve iyiliklerle ağırlanacağız, haydi şimdi birlik olma zamanı, haydi şimdi camiyi kısa zamanda el ele ibadete açma zamanı.

ŞİMDİ;

Sevgili kardeşlerim,

Vakit varken bu sese kulak zamanı, şimdi taş üstüne taş, el üstüne el koyma zamanıdır.

ÇAĞLAYAN CAMİ YAPTIRMA DERNEĞİ

ALAPLI ZİRAAT BANKASI ŞUBESİ

HESAP NO:67394382-5001

IBAN TR390001000561673943825001

Kalın sağlıcakla,

Sevgi ve saygılarımla,

GÜROL ÖZTÜRK



Bu haber 1754 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Öyle bir günden sakının ki, onda (o günde) Allah'a döndürüleceksiniz; sonra herkese kazandığı (amellerin karşılığı) tam olarak verilecek ve onlar haksızlığa uğratılmayacaklardır.

BAKARA 281
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS