Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8255 34,8882
Dolar32,4527 32,5111
Riyal 8,6526 8,6682
27 Nisan 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Ölme Eşeğim ölme misali olay
Kaplumboğa Telekomdan hızlıdır
12 Kasim 2016, Cumartesi  16:34 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

BUNLARI DENETLEYEN YOK MU?

Türk Telekomun hizmetlerine şikayetler artıyor!
Ereğli İlçesinde ki Telekom müdürlüğünde bir yetkiliye telefonla ulaşabilmek mümkün değil.

Türk Telekom Ereğli İlçesinde masa başında vatandaşın sorunları ile ilgilenmesi gereken sorumlu kişiler telefonlara dahi bakmıyorlar.

Mağdur olan vatandaşın telefonla ulaşabileceği bir yetkili bulması imkansız gibi.

Ereğli ilçesinde bir Telekom bayisinden iş yeri için telefon hattı-ınternet ve TİVİ BU paketi sözleşmesi yapan bir vatandaşın, 5 gün geçmesine rağmen Internet ve TİVİBU’su bağlanmadı.

Konu ile ilgili sözleşme yaptığı bayi ile beş gün içinde defalarca konuştuğunu belirten ismi bizde saklı vatandaşımız Telekom’dan mağduriyet yaşadığını ifade ederken gazetemize şunları açıkladı.

 

“ 08/11/2016-Salı günü Ereğli’de faaliyet gösteren bir Telekom bayisinden Alaplı ilçesinde yeni açtığım iş yerime telefon-ınternet-tivibu sözleşmesi imzaladım, bayi yetkilisi gün içinde sisteme kurulumun düşeceğini ve sorunun iki gün içerisinde hallolacağını söyledi. Aradan iki gün geçti Perşembe günü Türk Telekom Alaplı santralından iki kişi telefon hattını kurulum için geldi, telefon hattını taktılar, onlara ınternet ne olacak diye sordum, bana sisteme düştüğünde gelip kuracağız dediler, hepsine aynı anda müracaatım olduğu halde kurulum önce (telefon, sonra ınternet daha sonra tivibu şeklinde olacakmış) ne zaman olur dedim, Cuma günü biter dediler, bugün cumartesi oldu hala telefon hattımın kurulumu sisteme düşmemiş, telefon hattı kurulumu sisteme düştüğünde ınternet kurulumu sonra girecekmiş, sonrada tivibu sisteme girecekmiş, ölme eşeğim ölme misali bir iş bu, Cuma günü sorunumun hallolması için -5556001-555 6002-555 6401-555 6402-5556403-5556404-nolu Ereğli ilçedeki Türk Telekom yetkili kişilerine telefonla ulaşmaya çalıştım, saatlerce aramama rağmen bir tane yetkili telefonu kaldırıp açmadı.

Bu numaralarda vatandaşın arayıp ulaşması için Telekom tarafından tahsis edilmiş numaralar, ne hikmetse bu numaraların başında duran yetkili kişiler telefonu kaldırıp cevap verme zahmetinde bile bulunmuyorlar, vatandaşın işi artık ALLAHA kalmış, nasılsa müşteri gani, burada çalışanlar maaşlarını da kesintisiz alıyorlar, telefona bakıp dert dinlemeye ne gerek var, hele hele 555-6002 çalışan sorumlu şef, sen ne iş yaparsın? sana bu numarayı süs olsun diye mi verdiler? İşi organize yapamıyorsan o masayı bırak git yapan gelsin,” Dedi.

GÜRSES HABER



Bu haber 1474 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Öyle bir günden sakının ki, onda (o günde) Allah'a döndürüleceksiniz; sonra herkese kazandığı (amellerin karşılığı) tam olarak verilecek ve onlar haksızlığa uğratılmayacaklardır.

BAKARA 281
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS