Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8255 34,8882
Dolar32,4527 32,5111
Riyal 8,6526 8,6682
27 Nisan 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Esnaf kalkınırsa şehir kalkınır
Uysal, Esnafın derdine belediye olarak çareyiz
29 Subat 2016, Pazartesi  10:34 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

 

Başkan Uysal: Yapacağımız her proje esnafı ilgilendiriyor.

Başkan Uysal, ‘Şehrin kalkınması ilerlemesi esnafla olur’

Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin 52. Genel Kurulu’na katılan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, şehre yapılacak her projenin de esnafı ilgilendirdiğini belirtti.

Esnafla her ortamda samimi bir şekilde görüştüklerini anlatan Başkan Uysal, “Bir şehrin gelişimi esnafın gelişmesiyle, ticaretinin artmasıyla olur. Şehrin ekonomisine yön veren esnafımızın hastanenin şehir dışına çıkmasıyla morallerinin biraz bozuk olduğunu biliyorum.  Şehrimizin ekonomisini canlandırmak için bazı projeler yapıyoruz. Bunlardan biri de pazaryeri.

Çalışmalarına başladık. Mescidi, tuvaletleri, park yeri olan, zemini, tezgâhları, tenteleri, çatısı değişecek olan ve kongre salonu binası olacak olan son derece çağdaş ve modern bir pazaryerini temmuz ayına kadar da bitirmeyi planlıyoruz.

Çarşı deyince şehrin bir kimliği olmalı ve kimlik kazandırmak için içimizi ve esnafımızı rahatlatacak bir proje olmalı dedik. Belli girişleri ve çıkışları olan, dükkânların tabelasından aydınlatmasına ve görünümlerine kadar bir dizi değişiklik yaparak, ışıl ışıl canlı bir çarşı haline getirmeyi hedefliyoruz. Bunun için çalışmalara başladık.

Mevcut Atatürk Kültür Merkezi şehrin ve çağın ihtiyaçlarına cevap vermiyor.  Burası içinde projemiz mevcut. Bunun yanında Ereğli’nin ufkunu açacak olan Kent Meydanı için bütün çalışmalar tamamlandı. Allah’ın izniyle başlayacağız“ifadelerini kullandı.

EREĞLİ BASIN BÜROSU

 



Bu haber 1220 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Öyle bir günden sakının ki, onda (o günde) Allah'a döndürüleceksiniz; sonra herkese kazandığı (amellerin karşılığı) tam olarak verilecek ve onlar haksızlığa uğratılmayacaklardır.

BAKARA 281
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS