Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,6075 34,6698
Dolar32,2070 32,2650
Riyal 8,5874 8,6029
05 Mayıs 2024, Perşembe
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Jandarmadan balyoza devam
Fındık hırsızını Yüzbaşı Balcı enseledi
15 Eylul 2014, Pazartesi  20:38 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

FINDIK HIRSIZINA JANDARMA FRENİ!

Alaplı İlçesinin köylerinde fındık hırsızlığına karşı sürekli fındık

üreticilerini uyaran İlçe Jandarma ekipleri fındık hırsızlarına ise göz açtırmamakta kararlı bir adımla derinden çalışıyor.

 

Alaplı İlçesi Sabırlı köyünden fındık üreticisi F.K. ve İ.K ‘nın evlerinin altından 6 çuval fındık çalan İzmit Kandra ikametli Ferdi Demirkıran isimli şahıs, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Balcı’nın bizzat yönettiği teknik takip sonucu çaldığı fındıklarla yakalandı.

 

Edindiğimiz bilgiye göre, fındık çalınma olayından sonra İlçe Jandarmaya ihbarda bulunan F.K ve İ.K’nın ifadeleri doğrultusunda, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Balcı’nın bizzat başlattığı çok yönlü araştırma ve soruşturma sonucunda, fındık hırsızı zanlı Ferdi Demirkıran çaldığı fındıklar ile birlikte yakalandı.

Fındık hırsızı Ferdi Demirkıran’ın Alaplı İlçeye İzmit Kandıra’dan, bohçacı ve boş fındık ticareti için geldiği bilgisine ulaşıldı.

 

Bilindiği gibi Alaplı ilçenin köylerini fındık hasadı sonrası mesken tutan ve hiçbir belgeye dayanmadan ilçenin köylerinden kafalarına göre ticaret yapan sayıca fazla kişilerin gelmesi ile birlikte ilçenin köylerinde hırsızlık hadisesi artmış Gürses Haber Gazetesi ile konuyu haber yapmıştık.

 

Haberimizden öncede İlçe Jandarma ekipleri, köylerde fındık üreticilerini sürekli uyarıcı broşürlerle uyarmıştı.

Ve vatandaşların dikkatli olmalarını istemişti.

İlçe Jandarmanın bütün uyarılarına rağmen, fındık üreticilerinin dikkatsizliği sonucu köylerde fındık hırsızlığı artış gösteriyor.

 

HER ZAMAN Kİ GİBİ;

Fındığı çalınan bazı fındık üreticilerinin ise, nasılsa yakalanmaz birde uğraşmayayım düşüncesi ile ilçenin köylerinde at oynatan fındık hırsızlarını, güvenlik güçlerine ihbar etmemesi hırsızlık olaylarının artmasına neden oluyor.

 

FINDIK ÜRETİCİLERİNİ GÜRSES HABER OLARAK UYARIYORUZ!

Alaplı İlçe Jandarma Ekipleri her ihbarı çok titiz ve dikkatli takip ederek sonuca ulaşmada başarılı çalışmalar yaparak üreticilerin yanında olduğunu gösteriyor.

Gürses Gazetesi olarak;

Üreticilere üzerine basarak şunu rahatlıkla yazıyoruz.

Alaplı İlçede, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Balcı olmak üzere, bütün hırsızlık olaylarına karşı duyarlı bir personel kadrosu mevcut,

Bu şekilde hırsızlık olayları olduğunda mutlaka İlçe Jandarma’ya ihbarda bulunun ve en küçük ayrıntıyı bile takip ederek Jandarma ekiplerine teknik yardımda bulunalım.

GÜRSES HABER



Bu haber 3656 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS