Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,6591 34,7216
Dolar32,1496 32,2075
Riyal 8,5723 8,5877
14 Mayıs 2024, Salı
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
PSİKOLOJİM BOZULDU
20 GÜNDÜR KAYIP EŞİNİ ARIYOR
17 Subat 2014, Pazartesi  13:58 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

Alaplı ilçesi Ömerli Köyünde ikamet eden TTK Armutçuk işletmesi işçisi  Ersin YILMAZ 20 gündür kayıp olan 2 çocuk annesi eşini her yerde arıyor.

27 Ocak 2014 Pazartesi günü evden çıkan Şerife yılmaz’la (28)sadece bir kere telefonla görüştüğünü iddia eden Ersin Yılmaz eşinin akıbetinin ne olduğunu merak ettiğini söyledi.

Yılmaz olay ile ilgili gazetemize şunları söyledi.

“27 Ocak Pazartesi günü ikamet ettiğim Alaplı Ömerli köyündeki evimden kandillideki işime çalışmak üzere gittim. Benden bir süre sonra eşim Şerife sebebini anlamadığım bir şekilde evi terk etmiş. İş dönüşü eve gittiğimde eşim evde yoktu. Kayınpederimi aradım, eşimi sordum bana, eşimin onların yanlarında olduklarını söylediler. 28 Ocak günü ise eşim kendi baba evinide terk etmiş, kimse nerede olduğunu bilmiyor. Olaydan bir hafta sonra eşim beni özel numaradan aradı, geri geleceğini söyledi. O günden sonra bir daha beni aramadı. Ne olduğunu bilmiyorum. Alaplı ilçe Jandarma karoluna kayıp olduğunu dilekçe ile bildirdim, Jandarma aramaların sürdüğünü söyledi. İki çocuk annesi eşimin akıbetinden endişe duyuyorum.

Altı ve 4 yaşlarında iki çocukla baş başa kalakaldım. Çocuklarım devamlı anne diye bağırıyor. Psikolojim bozuldu. Bazen yaşamak bile istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Müge Anlı’nın programına çıkmayı düşünüyorum. Eşimi görenlerin bilenlerin en yakın emniyet birimlerine bildirmesini rica ediyorum. Eşimin hayatından endişeliyim. Kayın Babam’da bana yükleniyor, kızımı bul diye bana yükleniyor. Allah aşkı için yerini bilenlerden görenlerden yardım bekliyorum” dedi.

GÜRSES HABER



Bu haber 2693 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS