Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9622 35,0252
Dolar32,1573 32,2152
Riyal 8,5743 8,5898
17 Mayıs 2024, Cuma
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Rüzgar değil Fırtına oldu!
Savaş usta FIRTINA'LI sularda
16 Eylul 2013, Pazartesi  13:38 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

FIRTINAYA FIRTINA YAKIŞIR DEDİ!

Alaplı İlçesinin patpat merkezi sayılan Mollabey köyü tarım sektöründe yatırımlara doymak bilmiyor.

Patpat sektörünün önde gelen kuruluşları arasına giren KARACA Oto sahibi Savaş Karaca FIRTINA tarım araçlarının bayiliğini alarak Mollabey ve çevre köylerde Fırtına tarım patpatı ile Fırtına estiriyor.

Fırtına marka patpat araçlarının yetkili satış tamir ve bakımını alan Savaş usta bölgede Fırtına patpatlarını aranılan marka haline getirdi.

Savaş Karaca gazetemize konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

 

Karaca “ Alaplı ilçemizin bütün köylerinde patpat tarım araçları artık yaşamın bir parçası oldu. Her evin altında mutlaka patpat var. Değişen teknoloji ile birçok işi bu araçlarla yapabilmek mümkün. Fındık ilaçlamadan tutun, tarla sürmeye ve yük taşımaya kadar bu araçlar zaruret oldu. Bende firma olarak sektördeki yenilikleri sürekli takip etmekteyim. Türkiye’nin neresinde tarım aletleri ile ilgili fuar olsa mutlaka katılır ve yenilikleri takip ederim. Firma olarak burada ki amacım çiftçimize yenilikleri getirerek kolaylık sağlamak. Bunda da başarılı olduğumuz kanısındayım. Her geçen gün ürünlerimize talep artışı yaşamaktayız. Örneğin yakın zamana kadar bir iki firma tüm Türkiye’de patpat sektörünü elinden tutuyordu. Fiyatları bu iki firma belirlerdi. Yeni firmaların açılması ile birlikte sektörümüzde ciddi bir rekabet oldu. Piyasayı elinde tutan firmaların istediği gibi fiyat belirlemesi mazide kaldı. Şimdi anadolunun birçok sanayisinde değişik isimlerle bu araçlar imal edilip ülkemizin çiftçisinin hizmetine sunuluyor. Burada istihdam artışının yanında fiyat tekelide bir nevi kırılmış oluyor. Firma olarak bir çok tarım ürününü müşterilerimizin hizmetine sunduk” DEDİ.

GÜRSES HABER

 



Bu haber 3903 kez okunmuştur.
Haberler
ÇEVRECİLER NEREDE?
AYTEK ŞART
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS