Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9622 35,0252
Dolar32,1573 32,2152
Riyal 8,5743 8,5898
17 Mayıs 2024, Cuma
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Sel gelirse sorumlusu kim olacak?
Derenin sorunu büyüyor!
29 Agustos 2013, Perşembe  17:28 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

MOLLABEY DERESİ BAŞKA BAHARA!

Kangren haline dönen Mollabey deresi kirlilik SOS’u verirken, Devlet Su İşlerinden gelen ekiplerin sürekli çalışma yapıp somut bir adım atılmaması tepkileri yanında getiriyor.

Mollabey deresinin içler acısı hali halkı öfkelendirirken, yapılan çalışmaların 2014 yılında hayata geçirilecek açıklamaları ise işimiz bir başka bahara kaldı şeklinde değerlendiriliyor.

Ani bir su baskını ve sel taşkını olması durumunda derenin Mollabey’de büyük bir sıkıntı yaratacak şeklinde olması bile yetkili makamları pek bağlamıyor. Olası bir sel baskını ile büyük bir afetin yaşanacağı Mollabey köyünde, derenin ıslah çalışması bir an önce başlaması gerektiğini belirten Mollabey sakinleri, Selden dolayı kötü bir afet yaşanması karşısında yetkililerin nasıl bir açıklama yapacağını merak ediyoruz diye görüş belirtiyorlar. Derenin sel taşkınına karşı büyük bir felaketi yanında getirecek olmasının önüne geçilmesi için çalışmaların hemen başlaması gerektiğini belirten Mollabey sakinleri, Devletimiz her işe ödenek buluyor da, Mollabey deresinin ıslahı için 2014- yılında ödenek çıkacak açıklamasına anlam veremiyoruz şeklinde sitem ediyorlar.

Mollabey sakinleri, olası bir sel afetinde yaraların sarılması için harcanacak paranın, derenin ıslahından fazla olacağını belirterek, hal böyle ise neden derenin ıslah çalışması geciktiriliyor  diye yetkili makamlara soruyorlar.

GÜRSES HABER



Bu haber 759 kez okunmuştur.
Haberler
ÇEVRECİLER NEREDE?
AYTEK ŞART
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS