Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9622 35,0252
Dolar32,1573 32,2152
Riyal 8,5743 8,5898
17 Mayıs 2024, Cuma
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Dernek demek işte böyle olur
Haydi pamuk eller cebe
06 Agustos 2013, Cuma  16:33 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

Alaplı ilçesi Mollabey merkez camisi yenilenmiş iç dizaynı ile ibadet yapmak isteyenlerin uğrak yeri oldu.

Yapılan çalışmalarla katkat güzelleşen caminin iç dizaynı, buraya ibadet yapmak için gelen müminlerin huzur içinde ibadet yapmasına vesile oluyor.

Mollabey merkez camisinin iki aydır devam eden çalışmalarda caminin döşemeleri, tavanları ve üst kat bölmeleri yenilendi. Ayrıca camide yine eskiyen halılar yenileri ile değiştirildi. Cami eski durumu ile kıyaslandığında görenleri şaşkınlığa düşürüyor. Caminin iç dizaynı için, iki ay içinde yaklaşık 65.000-Bin Liralık yenileştirme yapıldı. Bu paranın bir kısma Mollabey camisinde yapılan sergilerle ve hayırsever vatandaşlar tarafından  karşılanırken, diğer ödemelerin ise aylık taksitler şeklinde yapılacağı bilgisine ulaştık.

 

Bu arada yapılan çalışmalarla ilgili olarak gazetemiz Gürses habere açıklama yapan Mollabey Muhtarı ve Mollabey Dernek Başkanı Erol Öztürk şunları söyledi.

“Mollabey merkez camimizin eski ve metruk bir görüntüsü vardı. Mollabey sakinleri ile bir araya gelerek, camimizin içinde bulunduğu ortamı değerlendirdik. Ve hep birlikte tadilat bakım onarım kararı çıktı. İki aya yakın bir zamandır camimizde tadilat için değişik ustalar çalıştı. Camimizi,  tavanlarından tutunuz direklerine kadar hat sanatı ustalarının yapmış olduğu süslemelerle güzelleştirdik. Yine camimizin taban döşemeleri eski idi. Zaman zaman döşeme aralarında kara böcekler bile yüzeye doğru çıkıyordu. Döşemeleri de komple yeniledik. Son iş olarak ise sıra camimizin yıpranan halılarına gelmişti. Halılarıda Manisa ili Demirci ilçesinde bulunan bir fabrika ile anlaşarak değiştirdik. Camimiz şimdi ibadet yapmak için gelenlerin uğrak yeri oldu.

Bu işleri yaparken hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi yardımları yadsınamayacak kadar büyük. Camimize yeni döşenen halıları hayırsever vatandaşlarımıza metre kare olarak da satışa sunduk. Camimizde, bizimde bir hayrımız olsun orada bir metre karede bizim halımız bulunsun diyerek yardımda bulunmak  isteyen hayırsever vatandaşlarımızın camimize katkılarını bekliyoruz. Bir metre kare halının bize toptan maliyatı 75.00-Tl’dir. Özellikle gurbette bulunup bizim haberimizi okuyan tüm gurbetteki arkadaşlarımıza Gürses Haber vasıtası ile seslenmek istiyorum, Camimizde sizinde bir metre kare halınız bulunsun. Camimize yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımıza dernek banka İban numaramız şu şekildedir. TR 88 0001 0005 5149 1374 2950 01-Mollabey Pazar Yeri Kalkındırma ve Sosyal Dayanışma Derneği- Alaplı Ziraat Bankası.

GÜRSES HABER










Bu haber 2278 kez okunmuştur.
Haberler
ÇEVRECİLER NEREDE?
AYTEK ŞART
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS