Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9265 34,9894
Dolar32,1940 32,2520
Riyal 8,5842 8,5996
18 Mayıs 2024, Cumartesi
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Gençler büyük düşündü
İki Cihan Nuru Efendimiz buyururki; İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. İşte bir ispatı daha
15 Nisan 2013, Pazartesi  19:51 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı
Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulu’nda, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, kan bağışlama konusundaki duyarlılığı dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi. 

    Ankara Ticaret Odası Congresum Merkezi’nde düzenlenen genel kurul, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. 

    Başbakan Erdoğan, ülkedeki kan ihtiyacının karşılanmasında genç nüfusu harekete geçirmek üzere eğitim ve kampanya çalışmalarına destek veren Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 2012 yılında 1 günde 705 ve son olarak da geçen ay 1 günde 1.267 ünite kan bağışına öncülük eden Rektör Özer’e altın madalya ve berat takdim etti. 

    Takdim edilen ödülün kendilerine moral verdiğini belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Cihan Haber Ajansı´na (Cihan) yaptığı açıklamada, “Üniversite olarak eğitim ve bilimsel çalışmaların yanında sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem veriyoruz. Özellikle kan bağışlama konusunda çok duyarlı olmaya çalışıyoruz. Bunun için de son 2 yıldır geniş kapsamlı kampanyalarımızda öğrencilerimiz rekor kırdı. Amacımız rekor kırmak değil, gençlerimize kan bağışında bulunma alışkanlığı kazandırabilmekti. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ben Başbakanımızın takdim ettiği bu ödülü, kampanyamızda emeği geçen öğrenci ve personelimiz adına alıyorum. Bundan sonra inşallah benzer etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.


Bu haber 1106 kez okunmuştur.
Haberler
YASA DIŞI BAHİS OYNAYANADA PARA CEZASI VAR.
ÇEVRECİLER NEREDE?
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS