Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,9265 34,9894
Dolar32,1940 32,2520
Riyal 8,5842 8,5996
19 Mayıs 2024, Pazar
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Gülmeyi esirgemeyin
Hayat gülme ile devam etsin
14 Nisan 2013, Pazar  18:30 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı
 Gani Müjde, Erdemir Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ´Ufuk Açıcı Toplantılar´ kapsamında, ´Gülmesini Bilmeyen Dükkan Açmasın´ konulu söyleşiye katıldı. Müjde, mizaha bakışını mizahi bir dille anlattı.

        Türkiye´de, eskiden kadınların yaş ortalamasının daha yüksek olduğunu ancak televizyonlar üzerinden yerleştirilen dram kültürü ve diğer olumsuz nedenlerle bu ortalamanın erkeklere yaklaştığını iddia eden Müjde, "Mizah ve gülme neden gerekli. Çünkü genlerimiz bizden bunu yapmamızı istiyor. Her canlıda genler tek bir ana hedefe göre planlanmıştır. O da soyun sürdürülmesi. Şimdi sizin genleriniz bakıyor, bu kadın-adam sürekli TV izliyor, ağlıyor, acı çekiyor, ya da sigara içiyor, o zaman bu daha fazla yaşamasın, zaten insan soyuna bu bünyeden bir fayda yok diyor ve ayıklıyor. Mizah bu nedenle her zaman gerekli. Kahkahayla, ağız dolusu gülün.”

        "EMEĞE DEĞER VERMİYORUZ"

        İstanbul Emek Sineması´nın yıkımı hakkındaki bir soruya Müjde, "Açık ki emeğe değer veren bir toplum değiliz. Bazı mekânlar günlük işlevi ne olursa olsun yaşamalı. Çünkü onların bir tarihsel anlamı vardır. İlla para kazanmak için onları heba etmeye gerek yok. Emek sinemasını yıkan firma şunu diyor. Üzülmeyin, biz sinemayı olduğu gibi eski haliyle yeni yapılacak binanın en üst katında kuracağız. Ben de diyorum ki; o zaman Ayasofya´yı da bana verin, yıkıp yapayım ve en üst katında Ayasofya´yı yeniden kurarım.”

        Meslek hayatı süresince gazetelerde attığı ilginç manşetlerden örnekler ve hayata dair olay ve insan hikâyeleriyle söyleşisini sürdüren Müjde, Türk Sinemasında son yıllarda artış gösteren argonun mizah öğesi olarak kullanılması konusunda da "Eğer güldürüyorsa karşı değilim, ama amaç argonun kullanımı değil güldürme olmalı." dedi.

        Erdemir Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşin Yöney´in, Gani Müjde´ye bitiminde teşekkür plaketi ve çiçek sunduğu söyleşide, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Albay Yalçın Enç, Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar ve Erdemir çalışanları da hazır bulundu.


Bu haber 1640 kez okunmuştur.
Haberler
YASA DIŞI BAHİS OYNAYANADA PARA CEZASI VAR.
ÇEVRECİLER NEREDE?
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ALAPLI İLÇEYE ALTAN'LAR LAZIM.

8 Mayıs 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS