17.09.2026 · Perşembe
Künye İletişim WhatsApp
SON DAKİKA
REKLAMDiğer reklamı görmek için kaydırın
Gündem

HASTANE GİBİ SAĞLIK OCAĞI YAPILIYOR

Mollabey halkından; Milletvekili Saffet Bozkurt'ta özel "TEŞEKKÜR" mesajı.

HASTANE GİBİ SAĞLIK OCAĞI YAPILIYOR

HASTANE GİBİ SAĞLIK OCAĞI YAPILIYOR.

AK PARTİ Milletvekili Saffet Bozkurt’un çabaları ile yenisi yaptırılan Mollabey Sağlık Ocağında inşaat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Bilindiği gibi Mollabey Sağlık Ocağı 1980 li yıllarda yapılmıştı. 47 yıldır hizmet noktasında ömrünü tamamlayan sağlık ocağı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un sağlık ocağının yenisinin yapılması için Ankara girişimleri sonuç vermiş, eski sağlık ocağının yıkımına karar verilmişti.

Yeni yapılan sağlık ocağının çift katlı olarak yapımına devam edilirken, Mollabey Halkı Milletvekili Saffet Bozkurt’a teşekkür ediyor.

Görüştüğümüz birçok Mollabey sakini Milletvekili Saffet Bozkurt’un Ereğli-Alaplı bölgesine birçok eserin kazanılmasında öncü olduğunu belirterek, Vekile bölgeye göstermiş olduğu ilgi ve alakası için teşekkür ettiler.

HABER-FOTO-Gürol ÖZTÜRK

OKUR GÖRÜŞLERİ

Yorumlar 0

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce yönetici onayından geçer.

Henüz yayınlanmış yorum yok.İlk görüşü siz paylaşabilirsiniz.