Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8231 34,8859
Dolar32,4747 32,5332
Riyal 8,6585 8,6741
26 Nisan 2024, Cuma
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
KÖYÜM İÇİN VARIM DEDİ.
AKAT " DESTEK SİZDEN HİZMET BENDEN" dedi.
07 Subat 2019, Cumartesi  21:41 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

BAŞKAN ALKIŞLARLA AÇIKLADI…

Köylerimizde yoğun çekişmeli geçmesi beklenen muhtarlık seçimleri için ağır toplar yavaş yavaş sahaya inmeye başlarken,

Bunlardan bir tanesi de Bektaşlı Köyü Muhtarlık adaylığını açıklamak için sahaya inen Alaplı Pazarcılar Derneği Başkanı Hüseyin Akat oldu.

Alaplı Pazarcılar Derneği Başkanı Hüseyin Akat, Bektaşlı Köyü Muhtar adaylığını kalabalık bir ortamda alkışlar arasında açıkladı.

 

Gürses Haber olarak, Akat’ın 09/02/2019-Cumartesi gecesi yatsı namazına müteakip Bektaşlı köyünde, seçmenler le buluşup adaylığını açıklayacağını ilk duyduğumuzda akşamki programımızı Bektaşlı köyüne göre ayarladık.

Çalışkan, sempatik, güler yüzlü Başkan Akat’ın, köyüne hizmet için sahaya inmesi ilgimizi de mahzar oldu.

Alaplı ilçenin sevilen yüzü olan ve bürokrasi ile arası pek sıkı fıkı olan Alaplı Pazarcılar Derneği Başkanı Hüseyin Akat’a, Bektaşlı halkının desteğini gazeteci olarak bizde merak ediyorduk.

Bektaşlı köyüne vardığımızda Başkan Akat’a olan teveccühün seçmen bazında karşılığını da görmüş olduk. Yoğun bir kalabalık Alaplı Pazarcılar Derneği Başkanı Hüseyin Akat’ın muhtar adaylığını açıklayacağını desteklemek için toplantı alanını doldurmuştu.

Akat, Muhtar adaylığını açıklamadan önce köy sakinlerinden Recep Yılmaz kısa bir sunuş konuşması yaptı. Yılmaz yaptığı kısa konuşmada köylerinin hizmet noktasında eksiklikleri olduğunu ve bunları yapılması adına gençlerin sahaya inmeye başladığını bu akşamda kardeşiniz olan Muhtar adayı olarak Hüseyin Akat’ın bu göreve talip olduğunu anlattı. Amaçlarını köylerinde hizmet kalitesini artırmak olduğunun altını çizen Yılmaz sözü Muhtar Adayı Hüseyin Akat’a bıraktı.

Alkışlarla adaylığını açıklayan Akat ise, konuşmasında ana temel olarak birlik ve beraberlik için çözülmeyecek hiçbir işin olmadığını, köylülerinin istekleri doğrultusunda hizmetlerini yapacağını, bilgi birikim ve tecrübelerini köyünün kalkınması için değerlendireceğini, Bektaşlı köyünü Zonguldak ilinde örnek köy yapacağı mesajını verdi. Sözleri alkışlarla kesilen Akat’ın son sözlerini ise, “DESTEK SİZDEN HİZMET BENDEN” diyerek bitirdi.

Gürses haber olarak ise, bu seçimin gördüğümüz kalabalık nedeni ile, Bektaşlı köyünde değişimin ayak sesleri olacağını düşündük. Bilgi birikim ve bürokrasi ile arası pek sıkı fıkı olan Akat’ın seçilmesi halinde köydeki değişimlerinde sahaya çok çabuk yansıyacağını düşünüyoruz!

GÜRSES HABER

 



Bu haber 2225 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
De ki: “Ey çok günah işleyerek kendi öz canlarına kötülük etmede ileri giden kullarım! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. Allah dilerse bütün günahları mağfiret eder. Çünkü O, gafur ve rahîmdir (çok affedicidir, merhamet ve ihsanı fazladır).

.
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS