Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,8285 34,8912
Dolar32,1650 32,2229
Riyal 8,5758 8,5913
28 Mart 2024, Perşembe
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Saat 11.00'de incemele var
YALI KAVŞAĞINA NEŞTER VURULUYOR MU?
02 Ocak 2018, Pazartesi  10:40 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

NEŞTER GELİYOR MU?

Alaplı İlçesinin tek giriş noktası olan ve sık sık kazaların yaşandığı yalı kavşağı girişinde bugün saat 11.00’de Ak Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu karayolları bölge müdürleri ile inceleme yapacak.

Ak Pati Milletvekili Çaturoğlu’ nun girişimleri ile, bu kavşakta karayollarının kazaları önleme adına düzenleme çalışması yapılması bekleniyor.

Gelişmeler az sonra

BAŞKA SAMET’LER ÖLMESİN ÇALIŞMASI YAPILACAK!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun girişimleri ile Yalı kavşağında başlatılan çalışmalarda Karayolları Bölge müdürü ve çalışma ekipleri inceleme yaptı.

Milletvekili Faruk Çaturoğlu burada yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.

“ Malumumuz üzere burada sık sık kazalar yaşanmaktadır. Kazaları önleme adına bugün burada Kastamonu karayolları bölge müdürümüz Hüsamettin Özendi ve çalışma ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede ivedi olarak gerekli tedbirlerin alınması adına çalışmanın en kısa süre içinde yapılması konusunda fikir oluştu. Bizim amacımız burada başka SAMET’ler ölmemesi için tedbirleri ilgili mercilerle istişare ederek almak. Gerekli önlemler en kısa zaman dilimi içinde yapılacak. Burada huzurlarınızda karayolları bölge müdürüne ilgi ve alakası için teşekkür etmek istiyorum” Dedi.

Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ise inceleme sonrası yaptığı kısa bir değerlendirmede şunları söyled.

“ Bölge müdürlüğü olarak burada ekiplerimizin yaptığı birçok incelemede bu kavşağın standartlara uygun olduğu ve kazaların %99’zunun şoför hatalarından kaynaklandığı belirlenmiştir. Kurallara uyulmamasının hataları mal kaybı ve can kaybı olarak yaşanmaktadır. Biz bölge müdürlüğü olarak yine de burada olumsuzluklar yaşanmaması adına kazaları önlemek için çalışma yaptık. Çeşitli önleyici tedbirleri yakın bir zaman dilimi içinde bölge müdürlüğümüz yapacaktır. Yolun akışı dahil neler yapıla bilir, etüt çalışmalarını yapıp SAMET’lerin ölmemesi adına elimizden gelen çalışmayı yapacağız” Dedi.

Yalı kavşağındaki incelemede Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu- Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin-Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Merhum Samet Arslan´ın ailesi de katıldı.

FOTO-Muhittin ÖZTÜRK

HABER-Anıl ÖZTÜRK

 






Bu haber 1685 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ATTIKÇA ATIYORLAR, KALEDE YAŞAR VAR MİSALİ.

19 Mart 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS