Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,4266 34,4887
Dolar32,4049 32,4632
Riyal 8,6388 8,6543
17 Nisan 2024, Çarşamba
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Hizmet kervanının alt yapısı genişliyor
Başkan Uysal Ereğli için çalışıyor
04 Mart 2016, Çarşamba  18:55 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

 

YENİ ŞANTİYE HİZMETTE..

Ereğli Belediyesi tarafından yapılan yeni Şantiye alanı hizmete girdi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Potbaşındaki Eski Şantiye alanı ile yeni Şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ereğli Belediyesinde yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Belediyenin ihtiyaç duyduğu yeni Şantiye alanı hizmete girdi. Potbaşında bulunan Eski Şantiye Alanında bulunan Müdürlükler, taşınma işlemlerini tamamlayarak Belen Yeni Sanayi Bölgesinde yapılan Yeni Şantiye alanına yerleşti.

ÇOCUK OYUN DÜNYASI YAPILACAK

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Alptekin Dursun ve ilgili daire müdürleriyle birlikte ilk olarak Potbaşındaki eski Şantiye alanını gezdi.

Başkan Hüseyin Uysal, şehrin giriş noktasında bulunan ve Ereğli’ye yakışmayan bir görüntü içindeki şantiye alanının boşaltılmasını, “Şehrin tam girişindeki bu alan çirkin görüntüsü ve ihtiyaçlara cevap verememesiyle Ereğli’mize yakışmıyordu. Müdürlüklerimiz yeni yaptığımız Şantiyeye bugün itibariyle taşınma işlemlerini tamamladılar. Kısa zamanda burada yıkım çalışmalarına başlayarak, proje çalışmasını tamamladığımız Çocuk Oyun Dünyası inşa edeceğiz” dedi.

13 BİN METREKARE ALANA YENİ ŞANTİYE ALANI

Başkan Hüseyin Uysal, Belen Yeni Sanayi bölgesinde 13 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Yeni Şantiye alanını da gezerek, burada hizmet vermeye başlayan Müdürlük birimlerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Uysal, Fen İşleri, Su - Kanalizasyon ile Ulaştırma Müdürlüğü’nün kullandığı şantiye alanının, uzun yıllar Ereğli Belediyesine hizmet vereceğini belirt


Bu haber 615 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


ÇOK DÜŞÜNMEYE GEREK YOK…!

10 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS