Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,6559 34,7183
Dolar32,4551 32,5136
Riyal 8,6519 8,6675
19 Nisan 2024, Cuma
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
7 km 'lik doğa yürüyüşü
Başkan Uysal öncü oldu
29 Subat 2016, Pazartesi  10:41 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

 

Ölüce Feneri’ne 7 kilometrelik zorlu doğa yürüyüşü

Başkan Uysal: Ereğli’nin tanıtımı için doğa yürüyüşlerine ihtiyaç var

Karadeniz Ereğli Belediyesi ile ERİDAK Arama Kurtarma Derneği organizasyonuyla, Kırmacı Mahallesi Fiziksel Engelliler Derneği’nin karşısından Ölüce Deniz Feneri’ne kadar yaklaşık 7 kilometrelik bir doğa yürüyüşünün yapıldı.

Yürüyüşe; Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Bölge Komutanları, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon Spor Taraftarlar Dernekleri Başkanları, ERİDAK Arama Kurtarma Üyeleri, Gönüllü itfaiyeciler, bazı okul öğretmenleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve ERİDAK sponsorları da katıldı.

Kemer mevkiinden hareket eden Başkan Uysal ve yürüyüşe katılanlar, Meşe Dibi Mevkiinde kahvaltı molası verirken, yerlerin ıslak olması nedeniyle zorlandı. Ereğli Belediye İtfaiyesi ve ERİDAK görevlilerinin her türlü güvenlik tedbirini aldığı yürüyüşte, ormanlık ve kayalık alanlardan, patika yollardan geçildi.

Ölüce Feneri’ne varıldıktan sonra fener hakkında bilgi alan Başkan Uysal, yürüyüşü organize eden Belediye İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar ve ERİDAK yöneticilerine teşekkür ederek, ilçede bu tür doğa yürüyüşlerinin sık sık yapılmasını istedi.

Başkan Uysal, Ereğli’nin tanıtımı için bu tür doğal yerlerin önemine değinerek, “Kırmacı’da toplandık. Kemer mezarlığından yürüyerek yaklaşık 7 kilometre yürüyerek Meşe dibi mevkiine indik. Tabi yeni başlayanlar için biraz zor ama bir o kadarda zevkli oldu. Bizim Ereğli olarak bir kültür haritamız olmalı. Ereğli’deki 6 ayrı yer bu haritalara konulmalı. Bu gezilere çevre iller ve ilçelerden birçok insan gelerek ilçe ekonomisine de katkı sağlayacak. Şehrimizin tanıtılması açısından bunlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.



Bu haber 1290 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Eğer siz, yasaklandığınız büyük günahlardan sakınırsanız, diğer kusurlarınızı örter, sizi güzel bir makama koyarız

nisa-31
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS