Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,6254 34,6878
Dolar32,5096 32,5682
Riyal 8,6662 8,6818
19 Nisan 2024, Cuma
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
ALAPLI HALKI İSMİNİ BEKLİYOR
ALAPLI HALKI SÜRPRİZ İSTEMİYOR. Vekillerinin arkasında tam kilit oldular. Halktan hata artık yok sözü var
07 Eylul 2015, Cumartesi  13:41 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

 

ALAPLI VEKİLİNİN ARKASINDA TEK VUCÜD!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun erken genel seçimlerde Milletvekili aday adaylığına müracaatı ilçede tam destek görüyor.

7 Haziran genel seçimlerinden sonra ortaya çıkan tablo ile hükümet kurulamadı. Bunun üzerine seçimlerin yenilenmesine karar verildi.

Erken genel seçimin 1 Kasım’da yapılması kararlaştırılırken, Milletvekili aday adaylarında yeniden müracaatları başladı.

Alaplı ilçeden tarihinde ilk defa vekil çıkarken, Alaplı halkını büyük bir çoğunluğu yenilenen seçimlerde vekilinin tekrar seçilecek sıradan aday olmasını AK PARTİ genel merkezinden bekliyor.

 

Halk üç aylık süre içinde Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun bütünlük içinde hareket etmesini takdir ederken, vekillerinin tekrar göreve devam etmesini bekliyor.

 

BU ARADA MİLLETVEKİLİ ÇATUROĞLU AADAYLIK BAŞVURUŞUNU GENEL MERKEZ VERDİ. VE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

 

 

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 26’ınci dönem genel seçimlerinde AK Parti Zonguldak Milletvekili olmak için resmi başvurusunu AK Parti Genel Merkezi’ne yaptı.

Ortaya koyduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve en başaralı Vekiller arasında yer alan Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Milletvekili aday adaylığı başvurularını için son günü olan bugün AK Parti Genel Merkezine giderek, müracaatını yaptı ve “Kaldığımız yerden hizmete devam.” dedi.

AK Parti Genel Merkezinin aday adayları için kurulan komisyona beraberinde getirdiği evrakları teslim eden Çaturoğlu, tüm işlemlerini tamamladı, ardından kendisine verilen alındı belgesi ile “hayırlı uğurlu olsun” diyerek objektiflere poz verdi ve çeşitli açıklamalarda bulundu.  

 

Çaturoğlu açıklamalarında şu görüşlere yer verdi:

“26.’ınci dönem genel seçimlerinde AK Parti Zonguldak Milletvekili olmak için resmi başvurumu AK Parti Genel Merkezimize yaptım. Önümüzdeki günlerde Zonguldak AK Parti İl Başkanlığında geniş katılımlı bir toplantı yaparak adaylığım konusunda açıklamalarda bulunacağım. Bizim tek derdimiz, AK Parti’nin yeninden tek başına iktidar olmasıdır, başka bir gayemiz yoktur. Bizde tek başına iktidar yolunda elimizden gelen her çalışmayı ortaya koyacağız. Zonguldak’ımıza en iyi şekilde hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yolda cenab-ı hak bizleri mahcup etmesin.  Hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

GÜRSES HABER

 

 

 



Bu haber 760 kez okunmuştur.
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Eğer siz, yasaklandığınız büyük günahlardan sakınırsanız, diğer kusurlarınızı örter, sizi güzel bir makama koyarız

nisa-31
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS