Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Alış Satış

Euro 34,6559 34,7183
Dolar32,4551 32,5136
Riyal 8,6519 8,6675
19 Nisan 2024, Cuma
 



Kayıtlı Reklam Bulunamadı
 
  Ana Sayfa        Haberler
Her an büyük bir olay olabilir
Tepkiler çığ gibi büyümeye başladı
30 Agustos 2015, Pazar  23:28 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haber Paylaşımı

ARTIK YETER!

YETKİLİ MAKAMLARI GÖREVE DAVET EDİYORUZ!

Alaplı İlçesinde Fındık hasadının bitmesi ile birlikte başlayan başı boşluktan yararlanan bazı kimseler yöre halkının rahatını kaçırırken, Sarıkadı Köyü Muhtarın boş fındıkçılar başta olmak üzere, hurdacı ve bohçacıları para karşılığında köy meralarında ve özel arazilerde barındırması tepki çekiyor.

 

Sarıkadı Köy Muhtarının bu kişilere barındırırken ilgili makamlardan izin alıp almadığı merak konusu olurken, bu kişilerin köylerde boş fındık ticareti yaparak gezdikleri ve  boş fındık verecek köylülerin kaşla göz arasında dolu fındıklarını da boş fındık gibi aldıkları iddia ediliyor.

Köylerde hiçbir belge olmadan dolaşarak ve fırsatını buldukları anda vatandaşların fındıklarını bile çaldıkları iddia ediliyor.

 

Ayrıca Mollabey ve çevre  köylerde dere yatakları ve çay yataklarına çadır kurulmasına sel nedeni ile izin verilmezken, bu kişilere Sarıkadı muhtarının çay yatağı kenarında yer tahsis etmesi ise manidar bulunuyor.

 

Çevre köylerde ikamet eden vatandaşlar bu kişilerin köylerinde başıboş kontrolsüz dolaşmalarından dolayı evlerinden ayrılamadıklarını ve bahçelerine bile fındık çalınacak korkusu ile gidemediklerini iddia ediyorlar.

 

Alaplı Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma kolluk kuvvetlerinin, bu kişilerin bölgeden çıkarılmasını isteyen vatandaşlar, Sarıkadı köy muhtarınada sırf para için bu kişileri köyün çay yatağında barındırdıkları için tepkililer.

 

Sarıkadı köy muhtarının bu yetkiyi kimden aldığı merak konusu olurken, gayri resmi ticaret yapan bu kişilerin köylerden ne zaman uzaklaştırılacağı ayrı bir merak konusu.

 

Bu kişilerin çok yoğun olarak Sarıkadı köyünde konaklaması ile birlikte zaman zaman çevre köylerde istenmeyen hadiseler meydana getirmesi, yakın zaman içinde çıkabilecek halk kavgalarını da körüklemeye başladığı iddia ediliyor.

HABER- Gürol ÖZTÜRK

 

 

 

 



Bu haber 1836 kez okunmuştur.
YORUMLAR
Bu Habere Toplam 1 Yorum Gelmiştir
hakkımda konusulanlara cevap
Gönderen: metin kara
ben sarıkadı muhtarı metin kara hakkımda bir sürü dedi kodu ve varsayılan iddaalar da bulundunuz iddaalarınız karalama kampanyası ve ırkcılık yapmak, deniliyor dan başka iddaanız delil yada sahit belgeniz varmı tabiki yok ama delil degil siz bu art niyet ile yalancı sahit de bulursunuz. ben önce şunu belirteyim metin kara sarıkadı köyü muhtarı vede bir devlet memuru sen ise kendini haberci zanneden sıradan bir vatandaşsın sana benim mahremime, sahsıma saldırmaya, iftira atmaya ve asılsız haber yapma hakkı vermiyor. bence senin yaptıgın ırkcılıktır cevre vatandaşları kıskırtmak ve galyana getirmektir kardeşin muhtar mollabeyde olmadık yok onlarıda yazsana o olmaz dogudan vatandaşlar geliyor. bizden olan romanlar geliyor dogru herhangi bir kişi dogudan gelenleri eve veya yakınına yerleştirip fındık toplatıp cebindeki parayı verip gönderiyor sıkıntı yok birde onlardan cekiniyoruz. dogrumu. romanlar ise köylünün tarlaya yada çöpe attıgı talaş yada boş fındıgı degerlendirip köylüye fayda ve gelir sagladı kötümü. romanlar burada bir ay kalıyor her tc vatandaşının türkiye sınırları içerisinde istedigi yere gitme ve yaşama hakkı vardır eski barbarlık zamanları bitti bırakın artık o zamanları. romanlar buraya geliyorlar milletin boşu para yapıyor. mollabey esnafı petrolcüsünden manavına.marketcisinden bakkalına,tamircisinden tekelcisine.hırdavatcısından kasabına para veriyor mollabey esnafının yüzü gülüyor. dogrumu sadece kendini düşünme çevrenizdekileride düşünün. ha bir şuç işleyen yanlış yapan olursa cezasını cekecek. metin kara bunu bilir şunu söyler. benim alaplı köy halkıma 500 bin lira esnafa 150 binlira gelir saglıyorsa ben o romanlara gel derim alaplı halkı için.
31 Agustos 2015, Pazartesi 02:56 - İp Adresi Kayıtlı
Haberler
Alaplı'lı İş adamlarımız GURUR kaynağımız oluyor.
Öztürk'ten dev projeler
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Röportaj
O BİR ROBİN HOOD OLMAK İSTİYOR
Yazarlar


HATIRI SAYILIR ELİT BİR TABAKA OLUŞTU.

17 Nisan 2024
Video










Kayıtlı Reklam Bulunamadı
Eğer siz, yasaklandığınız büyük günahlardan sakınırsanız, diğer kusurlarınızı örter, sizi güzel bir makama koyarız

nisa-31
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   YAYIN İLKELERİ    l   RSS